Reklam

En riktad, datadriven annonseringsstrategi från Taggar Group hjälper dig att nå konsumenter i
varje steg av köptratten och kan följaktligen vägleda din målgrupp från ett steg i tratten till
nästa. Vi använder olika kommunikationskanaler online för att marknadsföra ditt företag för att
skapa varumärkeskännedom och förbättra försäljningssiffrorna. Spåra resultatet av dina
kampanjer i realtid och anpassa dina ansträngningar för bättre resultat.

BRANDING

Att etablera en auktoritativ onlinenärvaro för ditt varumärke innebär att utnyttja olika verktyg som SEO, sociala medier, e-postmarknadsföring och specialdesignade webbplatser för att berätta för din publik mer om vad du gör kreativt och strategiskt. Våra experter ser till att dina konsumenter får den bästa informationen om ditt varumärke, varför de ska arbeta med dig och vad som skiljer dig från konkurrenterna.

Grafisk design 98% Nöjda kunder

Visuell kommunikation är en avgörande form av reklam i den digitala eran. Grafiska designtjänster från Taggar Group hjälper ditt varumärke att bli mer synligt och igenkännbart samtidigt som du etablerar din trovärdighet hos din publik. Kommunicera dina varumärkesidéer med hjälp av kreativt designade logotyper och artiklar som broschyrer, faktablad, pressmeddelanden, nyhetsbrev, etc.

sociala medier

Sociala medier är nu en kritisk kontaktpunkt för konsumenter när de fattar ett köpbeslut. Med våra tjänster för hantering av sociala medier kan du utnyttja sociala mediers ständigt växande kraft för att öka din varumärkesmedvetenhet, tjäna intäkter och få avkastning på investeringar från populära plattformar som Instagram, Facebook och LinkedIn.

SEO / SEM

Med ett elit-SEO-team kan Taggar Group hjälpa till att öka resultatet för ditt företag med en SEO- och SEM-kampanj speciellt utformad för ditt projekt. En skräddarsydd SEO-kampanj från oss är inriktad på både on-page och off-page SEO, vilket inkluderar tjänster som sökordsoptimering, innehållsuppdatering, konkurrentövervakning, etc. Börja tjäna organisk söktrafik av hög kvalitet till din webbplats med oss i dag!

Vad vi gör

Vi hjälper ditt företag att växa med vår kunskap och expertis och hjälper dig att förbättra dess förmåga som tjänsteleverantör. Att hålla sig i framkanten av innovation hjälper oss att dra nytta av de senaste design-, utvecklings- och marknadsföringstrenderna. Att samråda med företagsägare hjälper våra proffs att förstå vilka de viktigaste hindren och unika utmaningarna de står inför. Därför levererar vi de tjänster som krävs för att de ska nå sina mål. Vårt rykte som reklambyrå och leverantör av digitala lösningar bygger på att leverera kvalitativa och kostnadseffektiva tjänster. Vi lägger stort fokus på att fungera som en förlängning av din organisation med våra marknadsförings-, design- och utvecklingstjänster.

  • Vi utvecklar strategier som är anpassade till våra kunders affärsmål. Våra experter hjälper till med varumärkesplanering och arbetar med att designa resultatdrivna kampanjer.
  • Vi förenklar alla aspekter av att underhålla webbplatser och applikationer och sätta upp marknadsföringskampanjer som ger resultat.
  • Våra experter fokuserar på att möta dina design-, utvecklings- och marknadsföringskrav så att du kan fokusera på att förbättra kvaliteten på dina tjänster.
  • Lita på vår erfarenhet av grafisk design för att stärka din varumärkesidentitet och skapa iögonfallande visuellt innehåll som förbättrar dina omvandlingar.
  •   Prata med vårt team!

    Det högt certifierade teamet på Taggar Group kan hjälpa dig i olika skeden av marknadsföringsresan och stärka ditt varumärkes trovärdighet, vilket inte bara driver mer kvalitetstrafik till din webbplats utan också ökar konverteringsgraden och avkastningen på investeringen. För att lära dig mer om vikten av digital marknadsföring och hur det kan gynna ditt projekt, kontakta vår strateg på Taggar Group idag. Våra experter hjälper dig gärna!